AKSARAY / SULTANHANI - Yeşiltömek Ortaokulu

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Etkinlikleri kapsamında okulumuzda  “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Proje çalışmaları

Nis

Köy halkımızın katılımı,öğrencilerimizin sevinci içinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda birbirinden güzel sunumlar eşliğinde coşku ile kutlandı. Emeği geçen,katılım sağlayan tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

"  EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR."

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Rasim BÜYÜKCÖHCEN rehberliğinde, Öğrencilerimiz tarafından titiz bir çalışma ile hazırlanan  Dilimizin Zenginlikleri Proje Ürünümüz ''Unutulmaya Yüz Tutmuş Kelimeler Sözlüğü''değerlendirmeye alınmak üzere İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik.

Ara

Her yıl 12 ile 18 Aralık günlerini içine alan haftayı, “TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI” olarak kutlarız. Bu haftanın kutlanmasına ilk ve ortaöğretim okullarında çok önem veririz. Radyo, televizyon ve gazetelerimizde hafta ile ilgili yayınlar yapılır. Haftanın anlam ve önemi üzerinde durulur. Tutumlu olmak, yatırım yapmak ve yerli malı kullanmak örneklerle açıklanır. Faydaları üzerinde durulur.

Ara

Okulumuz iç cephesinde meydana gelen deforme ve zamanla oluşup giderilemeyen kirlenmelerden dolayı tadilat ve boyama çalışması ara tatilinde yapıldı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili resimlerimizi ve yazılarımızı sergiledik.